KEUKEN

 


Mevr. Hannelore Van Labeke

De teamverantwoordelijke van de keuken stelt een uitgebalanceerd weekmenu op, rekening houdend met de noden en wensen van de bewoners en
met oog voor variatie, gezondheid, evenwichtigheid en uitvoerbaarheid.

Ze coördineert de HACCP werking van de keuken, staat in voor een correcte
en smakelijke maaltijdbereiding en voor het portioneren en verdelen van de maaltijden. Het diensthoofd regelt eveneens de werking van de keuken
op gebied van maaltijdbereiding, maaltijddistributie, onderhoud en hygiëne.

 

09/242 97 20

hannelore.van.labeke@sintcoleta.be

 

Alle maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken.
Wij bieden gezond, gevarieerd en vooral lekker eten aan,
aangepast aan de noden van onze bewoners.
Er wordt rekening gehouden met de dieetvoorschriften en de voorkeuren
van de bewoners. In samenwerking met de logopediste wordt er bovendien extra tijd en zorg besteed aan de voeding van bewoners
met kauw- en/of slikproblemen.

Ontbijt    vanaf   07.45 uur
Middagmaal    vanaf   11.45 uur
Koffie    vanaf   14.00 uur
Avondmaal    vanaf   17.00 uur

Menu van week 40 (1 oktober tot 7 oktober)

Menu van week 41 (8 oktober tot 14 oktober) 

Menu van week 42 (15 oktober tot 21 oktober)

Menu van week 43 (22 oktober tot  28 oktober)

Menu van week 44 (29 oktober tot 4 november) 

Menu van week 45 (5 november tot 11 november)

Bezoekers kunnen samen met de bewoner een warme maaltijd (€ 9)
of belegd broodje (€ 3,50) gebruiken. Om organisatorische redenen
vragen we om uw maaltijd minstens één week op voorhand te bestellen.
U doet dit het best telefonisch via volgend nummer: 09/ 240 97 10.

Comments are closed