KEUKEN

 


Mevr. Hannelore Van Labeke

De teamverantwoordelijke van de keuken stelt een uitgebalanceerd weekmenu op, rekening houdend met de noden en wensen van de bewoners en
met oog voor variatie, gezondheid, evenwichtigheid en uitvoerbaarheid.

Ze coördineert de HACCP werking van de keuken, staat in voor een correcte
en smakelijke maaltijdbereiding en voor het portioneren en verdelen van de maaltijden. Het diensthoofd regelt eveneens de werking van de keuken
op gebied van maaltijdbereiding, maaltijddistributie, onderhoud en hygiëne.

 

09/242 97 20

hannelore.van.labeke@sintcoleta.be

 

Alle maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken.
Wij bieden gezond, gevarieerd en vooral lekker eten aan,
aangepast aan de noden van onze bewoners.
Er wordt rekening gehouden met de dieetvoorschriften en de voorkeuren
van de bewoners. In samenwerking met de logopediste wordt er bovendien extra tijd en zorg besteed aan de voeding van bewoners
met kauw- en/of slikproblemen.

Ontbijt    vanaf   07.45 uur
Middagmaal    vanaf   11.45 uur
Koffie    vanaf   14.00 uur
Avondmaal    vanaf   17.00 uur

Menu van week 20 (14 mei tot 20 mei)

Menu van week 21 (21 mei tot 27 mei)

Menu van week 22 (28 mei tot 3 juni)

Menu van week 23 (4 juni tot 10 juni)

Menu van week 24 (11 juni tot 17 juni) 

Bezoekers kunnen samen met de bewoner een warme maaltijd (€ 9)
of belegd broodje (€ 3,50) gebruiken. Om organisatorische redenen
vragen we om uw maaltijd minstens één week op voorhand te bestellen.
U doet dit het best telefonisch via volgend nummer: 09/ 240 97 10.

Comments are closed